• Herkese merhaba, bu forumun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Oldukça güzel bir girişim. Bu konuda meslektaşları bir platformda toplayan aktif bir yapılanma yok. Bu anlamda da önemli bir girişim olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki aktif bir şekilde ilerler ve hatta uzun vadede ticaretin dahi döndüğü bir platform haline gelir.


    Emeği geçenleri kutluyorum.

  • Merhaba, hoş geldiniz. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

    R10'dan geliyorsunuz anladığım kadarıyla. Forum kültürü bizim meslekte henüz pek yaygın değil. Daha çok sosyal medya yoluyla bir şeyler yürüyor. Fakat sosyal medyada içerikler çabuk unutuluyor veya kayboluyor.

    İlk olarak 2007-2008 yıllarında daha çok portal ve forum bir arada bir web sitesi oluşturmuştum. Sonrasında da birkaç kez daha denedim. Aktif katılım yeterince olmadı. Şu an jenerik bir isim ve daha nitelikli paylaşımlar ile birlikte daha iyi olacağını umuyorum. Aslında oldukça kalabalık bir camiayız. Bu açıdan bakınca aktif olmamız gerekiyor.

  • Merhabalar,

    Platformunuzun meslektaşlarımıza faydalı olması dileğiyle. Yaklaşık 15 senelik website deneyimi ve forum deneyimine ek olarak doktorasına devam eden bir meslektaşınız olarak forumda bir ihtiyaç durumunda her türlü yardımı verebileceğimi belirtmek isterim. Umarım meslektaşlarımızın yoğunlukla kullanacağı ve paylaşımlar ile birlikte mesleğimizi geliştireceğimiz bir forum olur.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!