Litmaps - Literatür Taraması Asistanı

  • 150'den fazla ülkeden 250 binden fazla araştırmacının kullandığı Litmaps, bir literatür tarama aracı.

    Arama ve Tohumlama

    Kataloğunda yer alan 260 milyondan fazla sayfalık makale kataloğunda arama yapabilirsiniz. Seed Map'i kullanarak literatürdeki benzer içerikleri bulabilir, bunların atıf ve referans sayılarına göre sizin için haritalandırılmasını sağlayabilirsiniz.

    Keşfet

    Discover aracı sayesinde araştırma konunuzla ilgili önemli yayınlara ulaşabilir, Litmaps Pro ile yeni içerikler yayımlandığında bildirim alabilirsiniz. Ayrıca Litmaps Pro'yu satın alarak ortak yazar arama, anlamsal arama, arama sonuçlarını tarih aralığına göre filtreleme ve otomatik anahtar kelime tespiti özelliklerinden de faydalanabilirsiniz.

    Görselleştir

    Literatür haritalama özelliği sayesinde literatür taramanızı görselleştirebilir, ilgili diğer yayımlar ile arasındaki bağlantılara görsel bir şekilde ulaşabilirsiniz.

    Paylaş

    Litmaps içeriklerinizi çalışma arkadaşlarınız, öğrencileriniz, danışmanlarınız, müşterileriniz vb. ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medyada paylaşma, e-posta ile gönderme veya gömülü harita özelliği ile zengin içerikler oluşturma imkanlarına da sahip olabilirsiniz.

    İzle

    Araştırma konularınız ile ilgili yeni makaleler yayımlandığında e-posta bildirimleri alabilirsiniz. Her zaman araştırma eğrisinin ilerisinde kalıp mevcut işinize odaklanarak daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

    Ayrıca

    Litmaps size bir de kendisini nasıl kullanacağınıza dair kurs sunuyor. İlgili kursu bu sayfadan talep edebilirsiniz.

    Ücretlendirme

    Ücretsiz üyeliği ile Discover aracında 20 veri girişine, 100 makale ve 1 Litmap görselleştirme hakkına sahip olabilirsiniz. Bildirim ve diğer limitsiz özelliklerini kullanabilmek için ise Litmaps Pro'ya eğitim lisansı ile aylık ödemelerde $12'a, yıllık ödemelerde $10/ay'a sahip olabilirsiniz. Bunun için üniversiteniz/enstitünüz tarafından size sağlanmış olan e-posta adresi ile kaydolmanız yeterli. Böylece %75'e varan eğitim indiriminden faydalanmış olacaksınız.

    Türkiye'den kullanıcılar için ekstra indirim

    Litamaps, ayrıca bazı bölgelerden kullanıcıları için diğer indirimlere ek olarak ekstra indirimler sağlıyor. Bu indirimden faydalanıp faydalanamayacağınızı Litmaps Pro'ya yükseltme aşamasında görebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi için tıklayın.

    Türkiye için indirim %60 kodunuz: pdidsutv60

    Tanıtım Videosu

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!